Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Ελαιώνας - Αττική SOS

http://elaionas.wordpress.com/

Συμπάρασταση στον Πρόεδρο του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιστερίου Δημήτρη Κούνδουρο

Εμείς οι Περιβαλλοντικοί Φορείς, επιτροπές αγώνα, δίκτυα και ευαισθητοποιημένοι πολίτες συμπεραστεκόμαστε στο Δημήτρη Κούνδουρο, ο οποίος έχει μηνυθεί από το δικηγόρο του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Λαμίας.Ως γνωστό, ο Μητροπολιτικός Ναός διεκδικεί 7.500 στρέμματα στο Ποικίλο Όρος καθώς και εντός των ορίων των Δήμων Περιστερίου και Πετρούπολης. Ο Δημήτρης Κούνδουρος, ως εκπρόσωπος των φορέων που διοργάνωσε την ημερίδα για το Ποικίλο Όρος, το μόνο που έκανε ήταν να αναφέρει ορισμένα στοιχεία για τον κ.Κοναξή, δικηγόρο, τα οποία είχε χρησιμοποιήσει από επερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Θανάση Λεβέντη.Στη συνέχεια, όπως προέκυψε σε επόμενη επερώτηση του Γιάννης Δραγασάκη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τα στοιχεία που ανέφερε ο Δημήτρης Κούνδουρος στην ημερίδας επιβεβαιώθηκαν από απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας Οικονομικός (Διαχειριστικός Οικονομικός Έλεγχος).Εκτιμάμε ότι η μήνυση που έχει κατατεθεί από τον κ.Κοναξή εναντίον του Δημήτρη Κούνδουρου, που εκδικάζεται στις 4 Φεβρουαρίου, δεν στρέφεται αποκλειστικά στο προσωπό του αλλά στρέφεται εναντίον των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας αλλά και ολόκληρου του περιβαλλοντικού κινήματος που αγωνίζεται για την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων, των ορεινών όγκων και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του λεκανοπεδίου. Συμπαραστεκόμαστε στο Δημήτρη Κούνδουρο και ζητάμε την απαλλαγή του από τις κατηγορίες.Δηλώνουμε ότι θα αντισταθούμε σε κάθε προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των ανθρώπων που αγωνίζονται για το περιβάλλον.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ, ΔΕ ΘΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΜΕΤΡΟ.


Το Λιμάνι μας χρειάζεται!

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΛΠ


Πειραιάς 21.1.2008



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Το Δ.Σ./ΟΜ.Υ.Λ.Ε. και η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ, μαζί με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πειραιά και το Δήμο Πειραιά διοργανώνουν μεγάλο Πανπειραϊκό Συλλαλητήριο και Πορεία την Πέμπτη 24.1.2008 και ώρα 6.30 μ.μ.
Διατρανώνουμε όλοι μαζί την αντίθεσή μας στο επιχειρούμενο ξεπούλημα των Λιμανιών.
Καλούμε τον Πειραϊκό Λαό με τη δυναμική παρουσία του να βάλει φραγμό στα κυβερνητικά σχέδια που θα βλάψουν την Οικονομία τις Τοπικές Κοινωνίες και τις Εργασιακές Σχέσεις

Οι Διοικήσεις