Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Παναττικό Δίκτυο

Παναττικό Δίκτυο
Κινημάτων Πόλης & Ενεργών Πολιτών
Συντονιστική Επιτροπή



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (1)

Συνεδρίαση του Συντονιστικού της 24ης Απρίλη 2009


Θέμα: Συνέλευση του ΠΔΚΠ, Κυριακή 17 Μαΐου στην Ελευσίνα

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Συνέχεια των προηγούμενων συνεδριάσεων και του διαλόγου που αναπτύχθηκε στο διαδίκτυο, οι εταίροι που συνεδρίασαν την Παρασκευή 24 Απριλίου 2009 επέλεξαν την πόλη της Ελευσίνας ως τόπο διεξαγωγής της συνέλευσης του ΠΔΚΠ.

Η επιλογή έγινε παίρνοντας υπ΄ όψιν μας:
1. Tην σοβαρότητα των προβλημάτων στην περιοχή (εκπομπή ρύπων, επέκταση ΕΛΠΕ (πρώην ΠΕΤΡΟΛΑ), εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στη Χαλυβουργική κ.λπ.)
2. Τις διευκολύνσεις που παρέχουν τα κινήματα που αναπτύσσονται στη Δυτική Αττική.

Ο χώρος διεξαγωγής είναι το πρώην εργοστάσιο της ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗΣ, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Ελευσίνας, διαθέτει κλειστό χώρο διεξαγωγής της συνέλευσης, πάγκους για την προβολή υλικών των εταίρων, ταμπλό, κ.λπ.

Τα βασικά στοιχεία της ημέρας είναι:
ü Το πρωί θα γίνει ξενάγηση στο χώρο του λιμανιού ή στον αρχαιολογικό χώρο. (προαιρετική συμμετοχή)
ü Το απόγευμα στις 4:00 μ.μ. θα αρχίσει η συνέλευση του ΠΔΚΠ με προοπτική οι εργασίες να περατωθούν στις 8:00 μ.μ.

Πριν τη διεξαγωγή της συνέλευσης προτείνουμε όποιες συλλογικότητες ή ακτιβιστές το επιθυμούν, να διοργανώσουν σεμινάρια, συναντήσεις, εκδηλώσεις σε χώρους που τους εξυπηρετούν, τα συμπεράσματα των οποίων μπορούν να κατατεθούν στη Συνέλευση.

Προτείνουμε οι συλλογικότητες ή οι ακτιβιστές, στο διάστημα μέχρι τη συνέλευση να καταθέσουν προτάσεις, προβληματισμούς, θέσεις, εμπειρίες για θέματα που κρίνουν ότι θα μας βοηθήσουν έτσι ώστε να βελτιωθεί η δράση και η αποτελεσματικότητα του ΠΔΚΠ.

Για την καλύτερη προετοιμασία της συνέλευσης συστάθηκε Οργανωτική Επιτροπή, η οποία είναι ανοικτή να στελεχωθεί με όποιον/α επιθυμεί, που την αποτελούν οι:
Νίκος Μαρτέν nmrt@ath.forthnet.gr, Γιώργος Κόκκινος kokkinosgiorgos@yahoo.gr, Κώστας Φωτεινάκης prosanatolismoi@hotmail.com, Παναγιώτης Βωβός bihach93@yahoo.gr, Χαρά Καφαντάρη harakafantari@yahoo.gr, Ειρήνη Σινάνογλου isinan@otenet.gr.

Αυτό είναι το πρώτο Ενημερωτικό Σημείωμα για τη συνέλευση. Θα ακολουθήσουν και άλλα που θα περιγράφουν το χώρο και τον τρόπο προσέγγισης, αναλυτικότερο πρόγραμμα, παλαιότερα υλικά και προτάσεις κ.λπ.

Η Συντονιστική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: